top of page

Onze werking

U hoeft uw kinderen niet op voorhand in te schrijven.
's Morgens kan u dus nog beslissen of uw kinderen al dan niet naar het speelplein komen. Wij werken niet met limieten dus er zal altijd voor iedereen een plaatje zijn!
U betaalt ter plaatse voor een hele of halve dag.
U kan zowel CASH als met BANCONTACT betalen. Bekijk het huisregelement voor meer info

Leeftijd

Kindjes van 4 jaar
(het jaar waarin ze 4 worden)

tot en met 12 jaar
(het jaar waarin ze 12 worden)

Tarieven

Hele dag: €6
Halve dag: €4

+
Inschrijving: €10

(eenmalig per jaar)

Openingsuren

Inschrijven:  7.15u - 10.00u
Ophalen: vanaf 16.15u - 18.00u

Middag brengen en

ophalen: 12.15u - 14.00u

Digitale betaalmethoden die we aanvaarden:

Digital_Pay_Methods.png

Overige nuttige info

Inschrijvingen

Op voorhand reserveren is niet nodig! Je komt gewoon de dag zelf en schrijft je ter plaatse in. 
Wij werken met een digitaal programma. De eerste ochtend dat je naar de Driehoekjes komt, kom je best 5 min vroeger. Je kan je kind aan de hand van een QR code inschrijven in ons programma. Dit doe je elk jaar opnieuw voor de juiste gegevens te hebben. De andere keren dat je komt in datzelfde jaar, kunnen we gewoon je zoon of dochter op 'aanwezig' zetten. Super simpel!

Periodes

Wij zijn 2 periodes in het jaar actief! De eerste periode is de paasvakantie waar we 2 weken open zullen zijn. Hou zeker onze kanalen (website, facebook, etc) in het oog voor updates en data! 
Daarnaast zijn we in de zomervakantie altijd 7 van de 8 weken open. 

Je hoeft je zoon of dochter ook niet te laten komen voor een bepaalde periode. Dit kan dag per dag, zelfs per halve dag indien gewenst!

Locatie

Wij zijn gevestigd in het Atheneum van Brasschaat. Scroll naar onder op de website voor een accurate locatie.

Je kan vooraan de parking van het CLB oprijden en achteraan de parking ga je naar rechts om de speelplaats op te wandelen. Daar zal je de ingang van het gebouw vinden. We voorzien ook enkele (kleine) wegwijzers.

Je kan de wagen tot op de parking van het CLB rijden of met de fiets tot op de speelplaats komen.

Uitstappen

In de zomervakantie maken we grote en kleine uitstappen. We proberen steeds  af te wisselen. Een grote uitstap kan zijn naar Technopolis of Bobbejaanland. Een kleine uitstap is naar het park van Brasschaat om daar iets leuk te doen of naar de grote speeltuin te gaan. Deze uitstappen zijn volledig vrijblijvend en steeds aan een democratische prijs! Er is ook steeds een optie om gewoon je kind op het speelplein te laten!

Koekje en drankje

Bij onze speelpleinwerking is ook steeds elke dag een koekje en drankje voorzien. De kinderen krijgen een drankje naar keuze tijdens de middag en iets lekker of gezond als 4-uurtje. 

We wisselen af tussen koeken of een stuk fruit. Lust je zoon of dochter iets niet? Dan hebben we ook een variant.

Het is wel de bedoeling dat ze van thuis een lunch meenemen voor tijdens de middag en je voorziet best nog iets extra om te drinken voor overdag.

bottom of page